A 10 legfinomabb cukormentes csoki! Találd meg a kedvenc diabetikus csokidat!

Összeválogattuk a legfinomabb svájci cukormentes csokikat. A mai világban nehéz cukormentesen élni hisz majdnem minden termékben található. Főleg a karácsonyi időszakban amikor mindenki lakmározik nagymama bejgliéből, gondoljunk a diabetikus barátokra és rokonokra is. Lepjük meg őket finom svájci cukormentes csokival és kényeztessük magunkat is egyben. Egy jó bögre tea vagy forralt bor mellé nélkülözhetetlen egy kis különleges svájci luxus.

A nagyi bejglie megvárja az új évet (meg talán a húsvétot is).

A következő lista személyes ízlés szerint van összeállítva. Ha nem értesz vele egyet, írd meg a hozzászólásokban.

1Stella Organic&Fair étcsoki 100% kakaó – 100g
Ugyanúgy mint az utolsó listánkban (10 legsötétebb svájci étcsokoládé), megint a Stella Organic áll a csúcson. Bár ízlés kérdése a sötét csokoládé, minket még mindig elbűvöl hogy hogy lehet ilyen kevés összetevőből cukor nélkül ilyen lágy és finom étcsokit kikeverni. Kakaómassza, kakaóvaj, vanília; ennyi. Természetesen minden ellenőrzött termesztésből, organikus és bio, ahogy a Stellátol már megszoktuk. És még gluténmentes is!
2Stella Stevia, cukor- és gluténmentes étcsoki stevia kivonattal – 100g
A második helyet is a Stella viszi a cukormentes és gluténmentes steviás étcsokoládéjával. Aki még nem hallott a Stevia Gyogynövényröl itt utánaolvashat. Stella természetes gyógynövény kivonatokkal édesíti a kézzel válogatott kakaóbabból készített diabetikus csokit. Tényleg nagyon finom és nem olyan vad mint az első helyezettünk. A reggeli kávéhoz egy kis kocka Stella Stevia, és már nem lehet rossz a nap!
3Villars Stevia Milch, cukormentes tejcsoki stevia kivonattal – 100g
Dobogós helyen végzet a Villars Stevia tejcsoki is. Nem csak steviával van édesítve hanem maltitollal is, és -e mellett egy olyan ritka különleges tejcsoki amit nem csak diabetikusok hanem laktózérzékeny emberek is élvezhetik, mivel laktózmentes tejjel készült.
4Villars Stevia Noir Nuss, cukormentes mogyorós étcsoki stevia kivonattal – 100g
Sötét csoki finom mogyoróval, természetesen cukor nélkül. Steviával és maltitollal édesítve, ez a 70%-os étcsokoládé sokaknak a kedvence. A karácsonyfa alatt mint karácsonyi ajándék, vagy Valentin napra, ez a csoki mindig azt üzeni „Te különleges vagy számomra!”
5Villars Stevia Noir 70%, cukormentes étcsoki, 70% kakaó, stevia kivonattal – 100g
Ha nem szereted a mogyorót, de szereted a Villars különleges ízvilágát, ez a neked való csoki. Ugyanúgy steviával és maltitollal édesítve, ugyanolyan lágy és kellemes zamattal, az ínyencek kedvence.
6 Lindt Zartbitter, cukor- és gluténmentes étcsoki – 100g
A Lindt egy világmárka, a cukormentes diabetikus csokijuk meg világhírű. Maltitollal édesített minőségi gluténmentes svájci étcsoki 55% kakaóval és egy kevés tejjel.
7Lindt Vollmilch, cukor- és gluténmentes tejcsoki – 100g
35% cukormentes tejcsoki a Lindt csokoládé manufaktúrából. Boldog svájci alpesi tehenek tejéből készült ez a luxus diabetikus, glutén mentes csoki. Nagyon jól illik a teához és kávéhoz. Maltitollal édesítve.
8Frey Giandor, cukormentes mandulakrémes tejcsoki – 100g
A mandula rajongóinak a Frey manufaktúra készítette ezt a különleges cukormentes Giandor változatot. Extra finom pralinékrémmel töltött tejcsoki párnák természetesen cukormentesen.
9Stella Cukor- és gluténmentes fehér csoki – 100g
Gyere az erő világos oldalára! Ez a fehér cukormentes csoki a legjobb fehér csoki diabetikusoknak. A Stella mindig figyel a természetes és organikus alapanyagokra.
10Frey Noxana, mogyorós cukormentes tejcsoki – 100g
Az egész mogyorókat tartalmazó Noxana csokoládé az egyik legfinomabb cukormentes diabetikus csokoládé. Aki szereti a mogyorót ebben a kézműves csokiban biztosan nem fog csalódni.  20% mogyoró 0% cukor!

Kövesd ezt a linket ha akarod látni az összes diabetikus & cukormentes termékeinket. Az összes bejegyzésünket a hírek menüpontban találod meg, itt meg az összes top 10-et.

Ha lehagytuk a te kedvenc csokidat a listáról, vagy nem értesz egyet a listánkkal, tudasd velünk a hozzászólásokban! Ha tetszett a cikk oszd meg facebookon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük