A 10 legsötétebb svájci étcsokoládé – melyik a te kedvenced? Gyere a csoki sötét oldalára!

Összeválogattuk a legfinomabb svájci étcsokikat. Ha te is egy ínyenc vagy aki szereti a minőségi svájci étcsokoládét, írd meg nekünk a hozzászólásokba hogy neked mi a kedvenc csokid!

A következő lista százalékok szerint van összeállítva, ha két csoki ugyanolyan százalékú volt, akkor személyes ízlés alapján döntöttünk.

1Stella Organic&Fair étcsoki 100% kakaó – 100g
A nyertes csokoládé! Ebben a csokiban más sincs mint csoki, szó szerint: kakaómassza, kakaóvaj, vanília. E mellett ellenőrzött Fair Trade kakaóból készült.
2 Lindt Excellence 99% kakaó – 100g
1% híján 100%. Ez az étcsokoládé megérdemeli a második helyet! Lindt Excellence minőségi kakaómassza és kakaóvaj kiválóan kombinálva egy kevés cukorral.
3 Stella Organic&Fair étcsoki 92% kakaó – 100g
Ez a nádcukorral édesített 92%-os Stella étcsokoládé maga az álom. Intenzív kakaó íz kombinálva természetes nádcukorral. És ahogy a Stellátol megszoktuk, minden összetevő Fair Trade ellenőrzött ültetvényekből származik.
4 Lindt Excellence 90% kakaó – 100g
A minimalista ínyencek kedvence: Egy jó üveg Pinot Noir vörös bor, egy tábla Lindt csokoládé, és egy jó társaság. Mi kell még?
5Frey Suprême noir extra étcsoki 85% – 100g
Frey kézműves sötét csokoládéja még a Lindtnél is finomabb. Kézzel válogatott kakaóbabból készült 85% könnyen olvadó étcsokoládé. Egyszerűen ellenállhatatlan!
6Lindt Excellence 85% kakaó – 100g
A 85%-os Lindt vetélkedik a Frey Supreme-el az 5. helyért. Bár 85%-os mégis kicsit lágyabb ízvilágával a tökéletes desszertcsokoládé.
7Stella Organic&Fair étcsoki 80% kakaó, Bio – 100g
Vegán, bió, gluténmentes, Fair Trade, organikus, és ezek mellett eszméletlen finom. A Stella egy családi vállalkozás és a részletekre történő odafigyelés érezni minden falattal.
8Frey Suprême noir authentique étcsoki 78% – 100g
133 éve alapította Robert és Max Frey a Frey csokoládé manufaktúrát. Azóta létezik ez az autentikus kézműves étcsokoládé. Minden harapás egy darab történelmet tartalmaz.
9Stella Noir 77% cukor- és gluténmentes étcsoki – 100g
Kimondottan – de nem kizárólag – cukorbetegeknek / diabetikusoknak javasolt 77%-os sötét Stella kézműves étcsokoládé. Ha érdekelt vagy az összes cukormentes termékünkben akkor kövesd a linket.
10 Villars Noir Pur 72%, étcsoki 72% kakaó – 100g
Gyengéden szétfolyó eszméletlenül finom svájci kézműves csokoládé a híres Villars csokoládé manufaktúrából. Bár a listánkon a tizedik, ízvilága felejthetetlen. Ezt ne hagyd ki!

A Stella Organic&Fair étcsoki csilivel 72% kakaó Bio – 100g sajnos pont kicsúszott a top 10-böl de egy említést megérdemel. Próbáld ki a csilis finomságot!

Kövesd ezt a linket ha akarod látni az összes étcsoki termékeinket. Az összes bejegyzésünket a hírek menüpontban találod meg, itt meg az összes top 10-et.

Egyetértesz a listánkal? Mi a te kedvenc csokid? Írd meg a hozzászólásokban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük